Vásárlói tájékoztató

VÁSÁRLÓI INFORMÁCIÓK

Rendelés

Kiadónk kínálatából ezen az internetes oldalon a webáruházunk felületén rendelni is lehetséges. Amennyiben valamilyen okból nem sikerül ezen az internetes felületen a rendelés leadása, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 953 3691 telefonszámon, vagy adja le megrendelését az idojelkiado@gmail.com e-mail címen.

Fizetési lehetőségek

  • A terméket (termék ára + 1 600 Ft postaköltség) fizetheti előre átutalással az IdőJel Kiadó bankszámlaszámára.
  • A terméket megvásárolhatja utánvéttel is, azaz a megrendelését csak kézbesítéskor kell kifizetnie (termék ára + 1 800 Ft postaköltség). 

Szállítási mód

MPL Futárszolgálattal

Cégünk az MPL Futárszolgálattal szállíttat a megadott címre. Ekkor Ön készpénzben a futárnak fizeti ki a termék árát és a szállítás költségét egyszerre. Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Kereskedelmi szabályok a csomagküldésre

Minden küldeményhez ÁFÁ-s számlát csatolunk a kézbesítési címre. Amennyiben a számlázási cím eltér a kézbesítési címtől, Áfás-számla adatait kérjük, külön jelezze a számlázási cím megadásánál! A csomagoláshoz zárt légpárnás borítékot vagy hullámkarton dobozt használunk (több kötet megrendelése esetén), ami kellő védelmet nyújt a tartalom állagának megóvása érdekében.

Külföldre történő szállítás és rendelés

A Magyarországon kívüli rendeléseket csak átutalásos fizetéssel tudjuk teljesíteni. Külföldi szállítás esetén a szállítási díjak magasabbak, mint a magyarországi szállítási díjak. A megrendelés leadása után válaszlevelünkben adjuk meg a pontos költségeket.

Szállítási határidő

A megrendelt köteteket a megrendelést követő munkanapon postára adjuk, így a postai átfutási idő függvényében 3 napon belül megtörténik a kiszállítás. Amennyiben ez valamilyen ok miatt nem megoldható, úgy minden esetben felvesszük Önnel a közvetlen kapcsolatot a megadott elérhetőségein keresztül.

Reklamáció

Amennyiben a megrendelést követő 3 napon belül nem kap tőlünk értesítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 20 953 3691 telefonszámon, vagy az idojelkiado@gmail.com e-mail címen!

Esetleges reklamáció esetén is a fenti elérhetőségeken állunk rendelkezésére!

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!

IdőJel Kiadó


ELÉRHETŐSÉGEK

+36 20 953 3691 

Idojelkiado@gmail.com 

Webáruház